TR.2023-006

Ervaringen

Ervaringen van leerlingen én andere ouders zijn belangrijk bij het maken van een keuze voor de basisschool. Wij delen graag de ervaringen van andere ouders.

Mijn kinderen kunnen hun nieuwsgierigheid en leergierigheid helemaal kwijt, ze ontdekken zichzelf en de wereld, en nog belangrijker: ze genieten en gaan met plezier naar school. Ik ben tot op de dag van vandaag enorm blij met onze keuze voor De Trinoom.

Annemieke

Voor ons is De Trinoom een basisschool waar onze kinderen zich vrijer ontwikkelen en ze zichzelf mogen en kunnen zijn. Het is gewoon een fijne school!

Avi en Niki

Wij hebben bewust gekozen voor een montessorischool. In een rustige en gestructureerde omgeving mogen kinderen individueel of in kleine groepjes werken. Als ouders worden wij wekelijks digitaal geïnformeerd over de dagelijkse activiteiten. Het kind staat centraal!

Nathalie

Omdat de school niet te groot is, voel je je als ouder gezien en gehoord. De communicatie binnen de school is dan ook zeer persoonlijk en dat waardeer ik enorm.

Remco

De bredeschoolactiviteiten die De Trinoom na schooltijd aanbiedt, zoals fotografie en dans, zijn een waardevolle aanvulling op het onderwijsprogramma. Alle leerlingen krijgen de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, hun interesses te verkennen en zich bezig te houden met verschillende aspecten van het leren buiten het klaslokaal.