Buitenschoolse opvang

De kinderopvang is goed geregeld bij IKC De Trinoom en als integraal kindcentrum hebben we een versterkte samenwerking met de interne kinderopvang.
De voorschoolse opvang start bij ons om 7.00 uur. Voor zowel voor- als naschoolse opvang kunt u kiezen uit de aanbieders Kern Kinderopvang en De Drie Ballonnen. Wij werken goed samen met deze organisaties. Vanuit Kern Kinderopvang is er bij ons intern een montessoripeuterspeelzaal. De school werkt met een continurooster, we eten in de klas een boterham met elkaar. Op woensdagmiddag is uw kind vrij.

Kern Kinderopvang

Kern Kinderopvang biedt een plek waar kinderen zich met plezier kunnen ontwikkelen. Met onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang bieden we voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. Zo heeft uw kind een fijne dag.

Uw kind, onze belangrijkste zorg!
- Spelenderwijs en met plezier ontwikkelen
- Elke dag een belevenis
- Leuke en uitdagende activiteiten en workshops
- Aandacht voor gezonde voeding, sport en bewegen
- KIDSclub, speciaal voor de oudere kinderen
- Kleurrijke en gezellige locaties
- Speciaal programma voor peuters
- 52 weken per jaar geopend

Zie voor meer informatie: www.kern-kinderopvang.nl

De Drie Ballonnen

Ballonnen staan voor plezier en vrolijkheid. Dit willen wij onze kinderen ook graag bieden en méér dan dat. Naast plezier en vrolijkheid staat De Drie Ballonnen ook voor:
- kwaliteit en continu in ontwikkeling om te verbeteren;
- ruime openingstijden en het gehele jaar open (m.u.v. de feestdagen);
- gevarieerd en flexibel dienstenaanbod: o.a. losse vakantieopvang bso, ruilen van dagen;
- goede zorg voor en veiligheid van uw kind(eren);
- bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen door ontwikkelingsgerichte activiteiten, gezond eten en bewegen, en onze unieke methode om kinderen in hun kracht te laten staan.

En we doen dit alles heel graag in nauwe samenwerking met u als ouder/opvoeder. We heten u en de kinderen dan ook van harte welkom en wensen jullie een goede tijd bij ons!

Snel naar